موکت های نورانی!

يکشنبه 3 آذر 1392
18:16
موکت های نورانی! فیلیپس با مشارکت یک شرکت فعال در زمینه کف پوش های صنعتی، اداری و خانگی دست به یک ابتکار جالب زده. ایده ای که بر اساس آن ال ای دی ها جای خود را در کف پوش ها باز می کنند. شرکت Desso به یاری فیلیپس آمده تا این طرح مفهومی را به کمک هم در عمل اجرا کنند.

یکی از کاربردهای این موکت ها می تواند در علائم مربوط به مکان های عمومی باشد. به طور مثال می توان با روشن کردن چراغ های بخشی از موکت، جهت ورود مدعوین به یک همایش یا محل دریافت چمدان ها در یک فرودگاه را مشخص کرد و یا از این موکت ها برای نمایش لوگو، متن، یا تبلیغات در فروشگاه ها و هتل ها استفاده نمود.

این دو شرکت در پی آن هستند که این علائم را طوری پیاده سازی کنند که به طور هوشمند عمل کرده و افراد را در شرایط گوناگون در جهت های مختلف هدایت نمایند. روشن شدن مسیر خروج اضطراری در سالن های سینما می تواند یکی از کاربردهای این موکت های ال ای دی دار باشد.

 

 

 

 

 

 

 

این کف پوش ها برای محیط خانه هم مناسب به نظر می رسند. فیلیپس پیش از این نیز در زمینه لامپ های هوشمند و منابع نوری مختلف قدم برداشته بود و محصولات خود را با نام های  Hue و LightStrips به بازار عرضه کرده بود. لامپ های Hue توسط تلفن هوشمند کنترل می شدند و به مصرف کننده اجازه انتخاب 16 رنگ مختلف را می دادند. LightStrips هم در قالب نوارهای نورانی چسبنده بودند که برای زیر کابینت ها یا جاهای دیگر منزل کاربرد داشتند.

تصور کنید که به راحتی بتوان حال و هوای محیط خانه را، از کف تا سقف، با یک تغییر رنگ ساده عوض کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند