به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه لعالم، این اطلاعات حاکی است زیاده روی درمصرف مایعات شیرین،احتمال ابتلا به سرطان دهانه رحم را 70 الی 80 درصد افزایش می دهد .
دانشمندان در عین حال اعلام کردند عوامل دیگر تاثیرگذار، در نوع زندگی زنان است که به شکل ملموسی دراین آمارها تاثیری نداشته است .
گفتنی است پژوهش صورت گرفته در وضعیت جسمی 23 هزار زن حاکی از این است که افزایش ترشح هورمون استروژن در بدن زنان، خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم را دو برابر می کند.
گفتنی است 506 مورد سرطان دیگر نیز شناسایی شده که با ترشح هورمون استروژن ارتباط دارد.
"ماکی اینوی چی" مدیر پژوهشهای دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه "مینه سوتا" در امریکا گفت: آشامیدن مایعات شیرین در چاقی نیز تاثیر دارد که در نوع خود منجر به افزایش ترشح استروژن می شود.
دانشمندان با دانستن این موضوع که دلیل پیشرفت مریضی به خود شکر بازنمی گردد وخوردن دیگر مواد غذایی شیرین از جمله شیرینی و کیک نیز تاثیری در آن ندارد، تاکید کردند هیچ ارتباطی میان بروز سرطان و مایعات بدون شکر وجود ندارد، بلکه جذب شکر نقش مهمی در بروز سرطان دارد.