سازمان ملل: بازداشت فعال بحرینی ظالمانه است

جمعه 8 آذر 1392
09:48
سازمان ملل: بازداشت فعال بحرینی ظالمانه است العالم - تیم ویژه سازمان ملل در امر مبارزه با بازداشت های خودسرانه و ظالمانه اعلام کرد که "نبیل رجب" رئیس مرکز حقوق بشر بحرین به طور ظالمانه و خودسرانه بازداشت شده و باید آزاد شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این تیم در گزارش خود آورده است: بازداشت نبیل رجب با مفاد 19، 20 و 21 اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده 9 تبصره 1 ، 14، 21 و 22 پیمان بین المللی ویژه حقوق مدنی و سیاسی مغایر است.

تیم ویژه سازمان ملل در امر مبارزه با بازداشت های خودسرانه و ظالمانه از رژیم آل خلیفه خواست تا اقدامات لازم را برای بهبود وضعیت نبیل رجب انجام دهد.

این تیم تاکید کرده که راه حل درست و کافی در آزادی فوری رجب و اعطای حق قانونی وی برای دریافت غرامت براساس ماده 9 و تبصره 5 پیمان بین المللی ویژه حقوق مدنی و سیاسی است.

حدود 3 سال است که مردم بحرین برای احقاق حقوق خود به طور مسالمت آمیز علیه رژیم آل خلیفه قیام کرده اند؛ اما رژیم بحرین به جای شنیدن صدای مردم این کشور با شدیدترین نحو ممکن با آنها برخورد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا