انتشار عکس فرمانده ارتش مصر، اینبار روی لباسهای زنانه !

شنبه 9 آذر 1392
20:10
انتشار عکس فرمانده ارتش مصر، اینبار روی لباسهای زنانه ! اگرچه بسیاری در مصر انتشار تصاویر گسترده فرمانده ارتش این کشور را نشانه محبوبیت روز افزون وی می دانند، برخی نیز عکس "سیسی" با لباس نظامی و عینک دودی را تداعی کننده معمر قذافی دیکتاتور معدوم لیبی می دانند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پس از خلع محمد مرسی رئیس جمهور مصر، محبویت "عبدالفتاح سیسی" فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور به حدی افزایش یافته است که اخیرا پیژامه های زنانه با عکس وی مد شده است.

از زمان برکناری "محمد مرسی" در محافل رسانه ای مصر از عبدالفتاح سیسی فرمانده کل نیروهای مسلح مصر به عنوان ناجی این کشور یاد می شود؛ فردی که این کشور را پس ازیک سال آشوب به روال عادی خود بازگرداند. در مقابل حامیان اخوان المسلمین نیز وی را عامل کودتای نظامی می دانند.

به هر حال مدتی است پیژامه های زنانه با عکس ارتشبد عبدالفتاح سیسی در بازار مصر پخش شده که زیر آن نیز جمله ای برای تشکر از "سیسی" نوشته شده است. این محصول به فهرست دیگر تولیدات با عکس سیسی اضافه شده است. بر روی این پیژامه ها عکس سیسی با لباس نظامی و عینک دودی نقش بسته است. پیش از این نیزعکس وی بر روی جعبه های شکلات و شیرینی و حتی روغن سرخ کردنی چاپ شده است.

محمد مرسی اکنون در زندان در انتظار محاکمه است؛ وی پس از رسیدن به قدرت "طنطاوی" فرمانده پرنفوذ ارتش را برکنار و سیسی را در اوت 2012 به جای وی منصوب کرد. اما تنها چند روز از اولین سالگرد به قدرت رسیدن مرسی نگذاشته بود که وی با حکم فرمانده ارتش برکنار و بازداشت شد.

پس از عزل مرسی، سیسی که زمزمه هایی از نامزدی وی برای انتخابات ریاست جمهوری آتی مطرح می شود در رسانه های حامی وی او را با "جمال عبدالناصر" مقایسه می کنند.

عبدالناصر در سال 1952 با کودتایی نظامی، نظام پادشاهی مصر را ساقط کرد و پس از به قدرت رسیدن اخوان المسلمین را سرکوب کرد.

روزنامه آمریکایی "لس آنجلس تایمز" می نویسد: عکس سیسی بر روی لباس های زنانه که تصاویر آن در فیس بوک هم منتشر شده است، ناخودآگاه معمرالقذافی دیکتاتورلیبی را با آن لباس های نظامی زربافت و عینک های آفتابی عجیب و غریب در ذهن تداعی می کند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود