خبر فوری:

گردشگران عربستانی در بحرین چه می کنند ؟!

چهارشنبه 13 آذر 1392
13:00
گردشگران عربستانی در بحرین چه می کنند ؟! معاون گردشگری وزارت فرهنگ بحرین از ورود 8 میلیون گردشگر به کشورش در سال 2012 خبر داد و اعلام کرد که 52 درصد این گردشگران اتباع عربستانی بودند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "خالد بن حمود آل خلیفه" در مصاحبه با مرکز اطلاعات گردشگری عربستان گفت : 73 درصد گردشگران عربستانی از طریق پل " ملک فَهْد" و بقيه گردشگران عربستانی نیز از طریق فرودگاه بین المللی بحرین وارد این کشور شدند .
وی خاطرنشان کرد: درآمدهای گردشگری بحرین در 2 سال گذشته افزایش یافته است و درآمد هتل ها و رستوران هایِ تحت نظارت وزارت فرهنگ در سال 2012 به 2 میلیارد ریال ( 500 میلیون دلار) رسید.
این مسئول بحرینی تأکید کرد: بحرین برای درآمدزایی بیشتر درپی جذب گردشگران عربستانی است .
معاون گردشگری وزارت فرهنگ بحرین گفت : هم اکنون 10 هزار اتاق در هتل های بحرین برای میزبانی از گردشگران وجود دارد که طرحی برای افزایش این تعداد به 12 هزار اتاق در سال 2014 آماده شده است و حجم سرمایه گذاری در هتل های پنج ستاره در دو سال گذشته به 5 / 2 میلیارد ریال رسید به نحوی که 13 هتل جدید در سال 2013 احداث شد .
معاون گردشگری وزارت فرهنگ بحرین افزود: شرکت هواپیمایی بحرین فعالیت خود را در عربستان افزایش داده است به طوری که هر هفته 70 هواپیما از شهرهای اصلی عربستان به سوی بحرین پرواز می کنند.

 

0% ...

آخرین اخبار

در پنتاگون چه خبر است؟


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت های لبنان با اهداف انتخاباتی


ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به نفتکش و شناورهای ایرانی نقض موازین حقوق بشری است


گروسی: آژانس آماده حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک درباره پرونده هسته‌ای ایران است


هشدار پیونگ‌یانگ همزمان با آغاز رزمایش دریایی، هوایی و سایبری آمریکا و متحدانش


امیر سرتیپ حیدری: ایران معادلات جنگ را تغییر داد


ایران در آغاز نشست شورای حقوق بشر خواستار پاسخگویی عاملان جنگ تحمیلی شد


رکوردشکنی تاریخی بورس تهران؛ شاخص کل وارد کانال ۶.۹ میلیون واحد شد


فرمانده نیروی دریایی: در صورت لزوم دشمن را زمین‌گیر می‌کنیم


هشدار درباره فضای حاکم بر پنتاگون؛ فرماندهان از ترس اخراج سکوت می‌کنند