بطری‌ها و لیوان‌های پلاستیکی میگرن می‌آورند

جمعه 15 آذر 1392
15:01
بطری‌ها و لیوان‌های پلاستیکی میگرن می‌آورند العالم - محققان اعلام کرده‌اند که یکی از عوامل ابتلا به سردردهای شدید میگرن ناشی از نوشیدن آب از بطری‌های و لیوان‌های پلاستیکی است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که یک ماده شیمیایی مناقشه برانگیز در بسته بندی‌های مصنوعی عامل تحریک کننده میگرن است.

بیسفنول ای (BPA) پیش از این به یک سری مشکلات سلامتی از جمله چاقی، ناباروری و مشکلات قلبی نسبت داده شده، اکنون آخرین تحقیقاتی که در مجله علوم سم‌شناسی منتشر شده این ماده شیمیایی را عامل ایجاد سردردهای شدیدی معرفی کرده است که بزرگسالان بسیاری را تحت تأثیر قرار داده است.

نویسندگان این تحقیق از افرادی که مبتلا به میگرن هستند خواسته‌اند که منابع بالقوه آلودگی را در رژیم روزانه خود حذف کنند که این امر شامل ظرف‌های پلاستیکی که در مایکروویو مورد استفاده قرار می‌گیرد و دستگاه‌های خنک کننده آب در ادارات نیز می‌شود.

در تحقیقاتی که پیشتر با استفاده از غذاهای تازه انجام شده مشخص شده است که ظرف سه روز حجم BPA به شکل قابل توجهی ( 66 درصد) در ادرار بیماران کاهش یافته است.

محققان دانشگاه کانزاس برای رسیدن به نتایج این تحقیقات قرارگیری انسان درمعرض ماده شیمیایی بیسفنول ای را در آزمایشگاه شبیه سازی کردند. آن‌ها رفتار موش‌هایی که هر سه روز یکبار این ماده شیمیایی را مصرف می‌کردند تحت نظر گرفتند.

با گذشت 30 دقیقه فعالیت موش‌ها کمتر می‌شد و می‌خواستند از صدای بلند و نور شدید دور بمانند، به سادگی وحشت زده می‌شدند.

محققان رفتارهای موش‌ها را پس از مصرف بیسفنول ای شبیه ابتلا به میگرن توصیف کردند.

0% ...

آخرین اخبار

آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد