اختراعی فوق العاده برای ناشنوایان

يکشنبه 17 آذر 1392
14:18
اختراعی فوق العاده برای ناشنوایان طراحان چینی، انگشتری را طراحی کرده‌اند که ارتباط بین ناشنوا و فرد شنوا را آسان می‌کند.

درک زبان اشاره برای کسانی که با این زبان آشنایی ندارند دشوار است. به همین دلیل گروهی از طراحان چینی انگشتری را طراحی کرده اند که ارتباط بین ناشنوا و فردشنوا را آسان می کند.

این مترجم زبان اشاره شامل یک دستبند و یک سری حلقه است. این انگشترها برای شناسایی و ردیابی انگشتان دست کاربر به کار می رود و تمام حرکات و اشاره های انگشتان را با بلند گویی که در دستبند قرار دارد با صدای بلند برای طرف مقابل ترجمه می کند و همچنین حرف های دیگران را برای کاربر ناشنوا به صورت نوشته نشان داده تا او متوجه صحبت های دیگران شود.

 

 

 

 

 

 

 

پس از هر بار استفاده می توان حلقه ها را در یک محفظه مخفی در دستبند قرار داد.

این گجت توسط  کائو زو وی، هویا چون، چینگ لان، تسای یوچی و یانگ یی هیسین از هنگ کنگ طراحی و برنده جایزه آوارد طراحی قرمز شده است.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه