بحران در همکاری تجاری هلند و رژیم صهیونیستی

پنج‌شنبه 21 آذر 1392
08:00
بحران در همکاری تجاری هلند و رژیم صهیونیستی شرکت آب هلندی "ویتنز" همکاری و شراکت خود با شرکت آب رژیم صهیونیستی موسوم به "میکوروت" را به دلایل سیاسی قطع کرد.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این تصمیم غیرمنتظره چندروز بعد لغو بازدید لیلیان بلومین وزیر تجارت هلند به دفاتر شرکت میکوروت اتخاذ شد.
شرکت آب هلندی ویتنز در بیانیه خود آورده است: شرکت به این نتیجه رسیده است که کار با شرکت میکوروت درخصوص پروژه های آینده بسیار دشوار است، زیرا این امر نمی تواند خارج از چارچوب سیاسی انجام شود.
بازدید وزیر تجارت هلند از دفاتر شرکت میکوروت قرار بود در چارچوب بخشی از یک سفر دوره ای گسترده تر برگزار شود که مارک روتی نخست وزیر هولند به فلسطین اشغالی داشت.
در جریان سفر نخست وزیر هلند به فلسطین اشغالی اختلاف نظر درباره نصب یک دستگاه اسکنر ساخت هلند در گذرگاه کرم ابوسالم بین نوار غزه و فلسطین اشغالی روی داد. نقل و انتقال کالاها از طریق این گذرگاه انجام می شود.
رسانه های رژیم اسرائیل نوشتند: این اختلاف باعث لغو مراسمی شد که قرار بود با حضور نخست وزیر هلند برای راه اندازی اسکنر یاد شده در گذرگاه کرم ابوسالم برگزار شود.
رسانه های هلند شرکت میکوروت را متهم کرده است که فلسطینی ها را از دسترسی به آب محروم کرده است. این شرکت توزیع کننده آّب در شهرک های صهیونیست نشین در اراضی فلسطینی تحت کنترل تشکیلات خودگردان است.
بانک جهانی اعلام کرده است که اراضی فلسطینی (تحت کنترل تشکیلات خودگردان) از مکانیسم و سیستم منابع آبی رژیم صهیونیستی مستثنی است و صهیونیستها سهم بسیار بیشتری از منابع آبی را که بسیار فراتر از مفاد توافقنامه اسلو امضا شده در سال 1995 میلادی است، برداشت می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

یمن از سرنگون شدن یک جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است