بسته شدن یک گذرگاه مرزی دیگر بین ترکیه و سوریه

پنج‌شنبه 21 آذر 1392
12:10
بسته شدن یک گذرگاه مرزی دیگر بین ترکیه و سوریه دولت ترکیه یک گذرگاه مرزی دیگر را در مرز این کشور با سوریه، پس از تسلط اعضای گروه مسلح "جبهه اسلامی" بر گذرگاه "باب الهوی" مسدود کرد .

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت گمرک و بازرگانی ترکیه در بیانیه ای اعلام کرد : گذرگاه مرزی " جیلوه کوزو" از روز چهارشنبه (11 دسامبر) مسدود است و تردد افراد و خودروها از این نقطه مرزی ممنوع است زیرا وضعیت امنیت مرزهای ترکیه و سوریه نامناسب است .
جبهه اسلامی سه شنبه گذشته انبارهای اسلحه و مهمات عناصر گروه موسوم به "ارتش آزاد" را نزدیک گذرگاه "باب الهوی" تصرف کرد و مدتی بعد نیز گذرگاه باب الهوی را به کنترل خود در آورد؛  جبهه اسلامی پس از جدا شدن از ارتش آزاد، ائتلاف جدیدی را تشکیل داده است .
وزارت گمرک و بازرگانی ترکیه مدت مسدود بودن نقطه مرزی جیلوه کوزو را اعلام نکرد و فقط به بسته بودن آن تا اطلاع ثانوی اکتفا کرد؛ با این حال ترکیه تأکید کرد که دیگر نقاط مرزی این کشور با سوریه باز خواهد بود .
سفارت آمریکا در آنکارا پایتخت ترکیه نیز درپی گسترش قدرت و نفوذ جبهه اسلامی در شمال سوریه از توقف اعطای کمک های موسوم به غیرکُشنده به ارتش آزاد سوریه خبر داد .
انگلیس نیز این کمکها را که احتمالا شامل سلاح و مهمات سبک و تجهیزات نظامی و ارتباطی است، متوقف کرده است.
مرزهای ترکیه یکی از گذرگاه های اصلی گروه های مسلح و تروریستی برای ورود به سوریه و نقل و انتقال سلاح و مهمات برای آنها به شمار می آید.

0% ...

آخرین اخبار

میلاد پیامبر اکرم (ص) نمادی از همبستگی و همدلی مردم ایران+فیلم


سناتور دموکرات: هیچ یک از اقدامات ترامپ آمریکا را قوی‌تر و امن‌تر نکرده است


نماینده پارلمان لبنان: تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب، نقض قوانین بین‌المللی است


پزشکیان وارد بیشکک شد 


عراقچی همراه پزشکیان عازم قرقیزستان شد


جزئیات زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران


ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات