تلاش بندر برای سرنگونی ولیعهد عربستان

يکشنبه 24 آذر 1392
17:38
تلاش بندر برای سرنگونی ولیعهد عربستان روزنامه گاردین انگلیس نوشت: "بندر بن سلطان" رییس سازمان اطلاعات عربستان، در تلاش برای سرنگون ساختن عمویش شاهزاده سلمان بن عبدالعزیز، ولیعهد این کشور است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این روزنامه انگلیسی خاطرنشان کرد: هدف بندر بن سلطان از این اقدام، بسط نفوذ و تقویت سلطه اش بر عربستان در صورت درگذشت عبدالله بن عبدالعزیز، پادشاه کنونی این کشور است.  
سایت خبری تحلیلی "الجزیره العربیه" به نقل از گاردین نوشت: بندر اینگونه شایع کرده که حال سلمان بن عبدالعزیز، ولیعهد عربستان، خوب نیست و در صورت درگذشت پادشاه برای حکومت مناسب نمی باشد، امری که باعث افزایش شدت اختلاف در خاندان حاکم بر سر جانشینی ملک عبدالله می شود.
شاهزاده سلمان توسط پادشاده به عنوان ولیعهد منصوب شد اما این آخرین بار است که پادشاه می تواند جانشینش را انتخاب کند چون از این به بعد چنین انتخابی به عهده نهادی به نام هیات بیعت می باشد.
البته گفته می شود که هیات مزبور چندان با پادشاهی بندر بن سلطان موافق نیست.
بندر و لابی حاکم بر عربستان در تلاش به منظور متقاعد کردن پادشاه به انتخاب شاهزاده مقرن یا فرزندش شاهزاده متعب به عنوان ولیعهد و سرنگون سازی سلمان قبل از به قدرت رسیدن است.
مقرن قبل از بندر رییس سازمان اطلاعات بود لذا نامزد این جریان برای جانشینی پادشاه عربستان است. 

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد