ساخت دیوار در مرزهای فلسطین اشغالی و سینا

پنج‌شنبه 28 آذر 1392
13:13
ساخت دیوار در مرزهای فلسطین اشغالی و سینا العالم - رژیم صهیونیستی به عملیات ساخت دیوار فولادی در امتداد مرزهای زمینی و آبی میان اراضی اشغالی و صحرای سینا ادامه می دهد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری العالم، گزارشگر کانال 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گفت: عملیات احداث دیوار فولادی به طول 245 کیلومتر درامتداد مرز اسرائیل و سینا مراحل پایانی خود را سپری می کند.

تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه این دیوار فولادی تا مناطق پر و فراز نشیب کوهستانی منطقه ایلات نیز پیش رفاه است ، مدعی شد که فعالیتهای گروههای تروریستی در صحرای سینا، احداث این دیوارمرزی را ضروری ساخت.

گزارشگر اسرائیلی افزود: اگر چه این دیوار مانع عبور موشکهای گراد از صحرای سینا به اراضی اسرائیل نمی شود؛ اما از رخنه کردن گروههای تروریستی به آن سوی مرزهای اسرائیل ممانعت می کند.

براساس گزارش تلویزیون صهیونیستی، دیوار فولادی در مرزهای آبی میان اسرائیل و سینا نیز ادامه می یابد و درهمین حال رژیم اشغالگر قدس در صدد احداث دیوار فولادی در مرزهای اردن است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم