تروریست اردنی که خود را منجی معرفی کرد

سه شنبه 3 دی 1392
22:20
تروریست اردنی که خود را منجی معرفی کرد العالم - دادگاه اردن یک تروریست اردنی متهم به نبرد در سوریه را به مرکز روان درمانی منتقل کرد چون وی در جریان محاکمه خود را منجی معرفی کرده که ملائکه به نزدش می آیند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این فرد که در جنگ سوریه و کشتار مردم این کشور دست داشته، زمان حضور در دادگاهی در اردن از رییس و افراد حاضر خواست تا با وی بیعت کنند در غیر این صورت، سرشان را می برد؟ 

به گزارش خبرگزاری پترا، وکیل مدافع این تروریست که نامی از او برده نشده، با ارائه گزارش پزشکی درباره ناراحتی روانی موکلش موافقت هیات منصفه برای تعویق جلسه دادگاه را دریافت کرد.   

فرد مزبور از ترکیه وارد سوریه شده بود و سپس به تروریست ها در این کشور پیوست؛ وی پس از چند ماه حضور در سوریه و شرکت در کشتار مردم بی دفاع این کشور، از طریق ترکیه به اردن بازگشت تا اینکه توسط نیروهای امنیتی این کشور دستگیر شد.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی