آخرین پایگاه تکفیریها در کنترل جنبش الحوثی

جمعه 6 دی 1392
07:25
آخرین پایگاه تکفیریها در کنترل جنبش الحوثی مبارزان جنبش الحوثی توانستند آخرین مواضع و پایگاههای عناصر تکفیری در منطقه آل ابوجباره در استان صعده در شمال یمن را به کنترل خود در بیاورند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مبارزان جنبش الحوثی در جریان نبردهای سنگین با عناصر تکفیری و شبه نظامیان "حسین الاحمر" که حامی این تکفیری ها می باشند، موفق شدند مواضع آنها را در ناحیه کتاف درمنطقه آل ابوجباره به کنترل خود دربیاورند.
برخی منابع با اعلام این خبر افزودند: مبارزان الحوثی تعدادی از مواضع در امتداد وادی ابوجباره را به تصرف خود درآورده و توانستند جاده ام الریاح را مسدود کنند. تکفیری ها با ورود به استان صعده در این جاده موضع گرفته بودند.
دانشکده دار الحدیث نیز که آخرین پناهگاه تکفیری ها به شمار می رود، سقوط کرد و دهها نفر از آنها کشته و صدها نفر دیگر تسلیم شدند. گروهی از این تکفیری ها نیز به مناطق دیگر یمن و خاک عربستان فرار کردند.
برخی گزارش ها حاکی است که این عناصر تکفیری از حمایت سعودیها برخوردارند و ماموریت جنگ با جنبش الحوثی در استان صعده در شمال یمن به آنها واگذار شده است.

0% ...

آخرین اخبار

نمایش جنایات نتانیاهو در سوئد


وزارت بهداشت یمن: حملات اخیر عربستان ۷۶ شهید و زخمی برجای گذاشته است


سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم


رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟