ماجرای مرموز اهانت به قرآن در عربستان

يکشنبه 8 دی 1392
13:45
ماجرای مرموز اهانت به قرآن در عربستان چند روز پس از بیرون کشیدن ده ها جلد قرآن کریم از کانال فاضلابی در عربستان، روز گذشته دوباره 10 جلد کلام الله مجید در همان مکان قبلی پیدا شد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، تیم تحقیقاتی که مسئول جستجو و پاکسازی کامل فاضلاب پایگاه سابق "البلاغ" شده، اخیرا  10 جلد قران دیگر یافته است.
روزنامه الوطن به نقل از "ترکی بن ظافر الشهری" سخنگوی رسانه ای پلیس طائف گفت: روز گذشته فاضلاب پایگاه سابق البلاغ برای تکمیل تحقیقات کاملا پاکسازی شد و 10 جلد قران مجید، در قطع کوچکتر از قرآن های یافت شده قبلی، پیدا شد.
یک دانش آموز عربستانی چند روز قبل، بیش از 90 نسخه قرآن کریم را در فاضلاب و ابراهه های محل ورود  باران و سیل در روستای قروی طائف پیدا کرد و به پدرش اطلاع داد. پس از آن نیروهای امنیتی قرآنها را از کانال فاضلاب خارج کرده و پرونده ای برای تحقیق در این خصوص باز شد.

هنوز مشخص نشده است که چه شخص یا طرفی دست به این اقدام اهانت آمیز زده است.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران