فیلم توقیف راننده زن توسط پلیس سعودی

يکشنبه 8 دی 1392
16:09
نیروهای امنیتی استان جده امروز، شنبه، یکی از رانندگان زن را در حین رانندگی توقیف و با احضار قیم وی، برای عدم تکرار این قانون‌شکنی از وی تعهدنامه کتبی اخذ کردند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این خانم از صحنه توقیف خود توسط نیروهای امنیتی فیلمبرداری کرد و آن را بر روی سایت یوتیوب گذاشت.

در یکی از بخشهای این ویدیو خانمی به نام "تماضر الیامی" به همراه یکی از دوستانش نشان داده شده که در خیابانهای جده رانندگی می کند.

در یک ویدیوی دیگر، الیامی در حال گفت وگو با یکی از نیروهای امنیتی مشاهده می شود و از او می پرسد: اگر من مورد تعرض قرار بگیرم، آیا از من حمایت خواهی کرد؟ نیروی امنیتی در پاسخ او می گوید: کشور ما جمهوری نیست (دموکراسی در آن حاکم نیست) و در این خصوص فقط با اجازه ولی امر (پادشاه) عمل می کنیم.

در همین حال وی سوال دیگری از نیروهای امنیتی می پرسد مبنی بر اینکه آیا در صورت اجازه دادن مقامات عالی برای رانندگی زنان، مورد حمایت قرار خواهم گرفت؟ که پلیس نیز پاسخ مثبت می دهد.

شایان ذکر است نیروهای امنیتی استان جده، تماضر الیامی را هم احضار کرده و از وی تعهد کتبی گرفتند که دیگر رانندگی نکند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه