سرمایه گذاری میلیاردی عربستان روی یک گروه جدید در سوریه

دوشنبه 9 دی 1392
08:26
سرمایه گذاری میلیاردی عربستان روی یک گروه جدید در سوریه روزنامه انگلیسی "گاردین" نوشت: عربستان به دنبال اختصاص میلیون ها دلار برای مسلح کردن و آموزش هزاران فرد مسلح در سوریه است که در قالب گروهی جدید گرد هم آمده اند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم: روزنامه گاردین به نقل از منابع خبری سوری، عربی و غربی نوشت : تلاشها و سرمایه گذاری های عربستان بر گروه "جیش الاسلام" که به تازگی تأسیس شده متمرکز خواهد شد.
گروه جیش الاسلام اواخر سپتامبر 2013 تشکیل شد. 
این روزنامه انگلیسی افزود : براساس گزارشی غیرموثق ؛ اعضای جیش الاسلام با کمک پاکستان آموزش خواهند دید و تعداد آنها بین 5 هزار و بیش از 50 هزار نفر خواهد بود ولی دیپلمات ها و کارشناسان درباره عواقب بازگشت اعضای جیش الاسلام به کشورهای خود هشدار می دهند .
گاردین نوشت: بندر بن سلطان رئیس سرویس اطلاعاتی عربستان نیز آمریکا را زیر فشار گذاشته است زیرا آمریکا با مسلح کردن جیش الاسلام به موشک های ضدهوایی و ضدتانک مخالف است و فشارهایی نیز به اردن اعمال می شود تا اجازه دهد که از خاک خود کمک های نظامی به گروه های مسلح فعال در سوریه منتقل شود . 
گاردین به نقل از دیپلمات ها گزارش داد: عربستان از خیلی وقت پیش علناً حامی مسلح کردن مخالفان سوری بود و از زمان توافق آمریکا و روسیه درباره انهدام سلاح های شیمیایی سوریه فعالیت خود را برای سرنگون کردن نظام دمشق افزایش داده است زیرا معتقد است که این توافق مانع حمله نظامی به سوریه شد و موقعیت جهانی این کشور را ارتقا داد .

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران