تهدید به تخریب مسجد و منازل فلسطینیان در سلوان

دوشنبه 9 دی 1392
12:57
تهدید به تخریب مسجد و منازل فلسطینیان در سلوان رژیم صهیونیستی به ساکنان منطقه سلوان (شمال قدس اشغالی) اخطاریه هایی را مبنی بر تخریب مسجد و خانه های آنان به بهانه نداشتن مجوز توزیع کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز حقوقی اطلاعاتی "وادی حلوه" در بیانیه ای اعلام کرد: نیروهای رژیم صهیونیستی با یورش به شهرک "بئر ایوب"، "عین اللوزه" و مسجد القعقاع و منازل مسکونی و نیمه کاره و محل توقف خودروها، به صاحبان ساختمانها 30 روز برای مراجعه به نهادهای این رژیم مهلت دادند، در غیر این صورت خانه های آنان به همراه این مسجد تخریب خواهد شد.
دادستانی رژیم صهیونیستی طبق قوانین این رژیم این اختیار را دارد که دستور تخریب ساختمانهای بدون مجوز را صادر کند، حتی اگر ساخت آنها کامل شده باشد.
از سوی دیگر "مریم صالح"عضو مجلس قانونگذاری جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" دستور تخریب منازل سلوان را جنایت اشغالگران در شهر قدس دانست.
وی افزود: تشکیلات خودگردان با توجه به عملیات تخریب و مصادره اراضی قدس و کرانه باختری، باید هرچه سریع تر مذاکرات با طرف اسراییلی را متوقف کند.

0% ...

آخرین اخبار

نشان زرین مهمدی در لاس‌وگاس؛ یک طلا و ۲ برنز فرنگی‌کاران در پنج وزن نخست


سپاه تصاویر انفجار و آتش‌سوزی کشتی کانتینری متخلف در تنگه هرمز را منتشر کرد+فیلم


جنین در محاصره دروازه‌های آهنین؛ انزوای فزاینده روستاها و شهرک‌های فلسطینی+فیلم


غرق شدن کشتی کانتینر بر متخلف در جنوب تنگه هرمز


ارتش یمن: آرامکو و فرودگاه ریاض را با موشک و پهپاد هدف قراردادیم+ فیلم


جزئیات حمله پهپادی به یک شناور صیادی در سیریک/ سه نفر زخمی شدند


گزارش العالم از ادامه پیشروی نیروهای یمنی در استان تعز+ فیلم


یک فروند نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد+فیلم


دکترین مقاومت و عواملی که باعث خروج آمریکا از عراق شد


درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند