جزئیات دستگیری سرکرده تیم حمله به سفارت ایران در بیروت

چهارشنبه 11 دی 1392
14:56
جزئیات دستگیری سرکرده تیم حمله به سفارت ایران در بیروت خبرنگار شبکه العالم از لبنان گزارش داد، قوه قضائیه لبنان دستگیری "ماجد الماجد" را تأیید کرده است.

خانم "فاطمه عواضه" روز چهارشنبه در گزارشی تأکید کرد: اداره اطلاعات ارتش لبنان در یک عملیات تعقیب و گریز دقیق توانست ماجد الماجد را که در یکی از بیمارستان های بیروت بود، شناسایی و دستگیر کند.

وی  افزود: ماجد که در اثر جراحت در منطقه القلمون در ریف دمشق برای عمل جراحی به لبنان آمده بود، با اوراق شناسایی جعلی پذیرش شد اما هنگام ترک بیمارستان و در حالی که به همراه تعدادی از عناصر القاعده لبنان قصد بازگشت به سوریه را داشت، اطلاعات ارتش لبنان توانست از طریق یکی از گشتی های خود که در مناطق مرزی که برای وی کمین گذاشته بودند او را دستگیر کند.
عواضه خاطرنشان کرد برای حصول اطمینان از هویت ماجد، نمونه دی ان ای وی با یکی از اقوامش که در عربستان سعودی است مقایسه و ثابت شد که او همان ماجد الماجد سرکرده یکی از گروه های القاعده لبنان است که به جرم ارتباط با انفجارهای تروریستی  تحت تعقیب است.
خبرنگار العالم در توضیح چگونگی به دام افتادن ماجد گفت: عملیات امنیتی ارتش لبنان در صیدا از تحقیقات اولیه و هنگام تلاش ماجد برای فرار از اردوگاه عین الحلوه در پی حمله تروریستی علیه دو پایگاه ارتش لبنان در تاریخ 16 دسامبر شکل گرفت.
فاطمه عواضه افزود: ماجد سوار بر یکی از خودروهایی بود که به یکی از پایگاه های ارتش نزدیک شده بودند و بعد از وقوع انفجار توسط همراهانش به باغ های مجاور فرار کرد. همین نقطه آغازی شد برای تحقیقات بیشتر و زیر نظر گرفتن وی تا اینکه این تروریست در یکی از بیمارستانهای لبنان شناسایی شدو به دام افتاد.
عواضه تاکید کرد: ماجد عملیات حمله به سفارت ایران در بیروت را هدایت کرده و این فقط یکی از چندین اقدام تروریستی است که وی در آن دست داشته، و منتهی به صدور احکامی علیه او در دادگاههای مختلف گردید. وی از سوی نهادهای قضایی در لبنان، عربستان و آمریکا به اتهام تروریسم تحت تعقیب است.

0% ...

آخرین اخبار

براری: تا آخرین قطره خونم برای ایران خواهم جنگید/ وطن شرف ماست


پزشکیان: دل‌های مردم آزاده دنیا با صهیونیست‌ها نیست


هشدار کرملین به متجاوزان: درگیری را به دریای خزر نکشانید


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مالزی


رئیس مجلس: ذوالقدر در مسیر اعتلای ایران و مقابله با دژخیم آمریکایی-صهیونی خواهد درخشید


سفیر ایران: پرداخت غرامت به تهران از شروط پایان جنگ است


سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح مسیر را تا پیروزی کامل ادامه می‌دهند


اوضاع دشوار شهرک نشینان صهیونیست در آستانه عید پسح


رئیس جمهوری آلمان: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نقض حقوق بین‌الملل است


موج ۷۹ وعده صادق ۴؛ حبس بیش از ۲ میلیون صهیونیست