مصادره محموله سلاح در مرز ترکیه با سوریه

پنج‌شنبه 12 دی 1392
08:39
مصادره محموله سلاح در مرز ترکیه با سوریه یک محموله سلاح و مهمات ارسالی برای افراد مسلح در مرز ترکیه با سوریه مصادره شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه زمان چاپ ترکیه نوشت: یگان های پلیس شهر اضنه در جنوب ترکیه به یک کارخانه - در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر ورود قریب الوقوع مقادیر زیادی مواد مخدر به آن- یورش بردند.
این روزنامه افزود: نیروهای پلیس یک کامیون را که وارد کارخانه شد، متوقف کردند و از سگ های آموزش دیده برای کشف و مصادره مواد مخدر استفاده کردند.
به نوشته زمان، نیروهای پلس بعد از باز کردن درهای کامیون متوجه شدند که کامیون حاوی محموله سلاح و مواد منفجره از جمله راکت و موشک و نارنجک است.
نیروهای امنیتی سپس محل را به دلایل امنیتی محاصره کرده و کامیون را به مرکز پلیس شاکر پاشا در اضنه بردند.
روزنامه زمان به نقل از برخی منابع نوشت: پلیس محموله کامیون را برای مشخص کردن نوع سلاح ها تخلیه خواهد کرد.
دولت سوریه از آغاز ناآرامی ها در این کشور، ترکیه را متهم کرده که مرزهایش به محل ورود افراد مسلح به خاک سوریه و ارسال مهمات و سلاح برای آنها تبدیل شده است. دولت سوریه در همین راستا برخی کشورهای عربی و غربی بویژه عربستان و قطر و آمریکا را متهم کرده است که افراد مسلح و سلاح به ترکیه فرستاده و از آنجا به سوریه منتقل می کنند.
مسئولان سوری از نقش دولت ترکیه در این نقل و انتقال ها سخن گفته اند. ترکیه همچنین شماری از مخالفان خارج نشین سوریه را در خود پناه داده است.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد