هلاکت مفتی گروه داعش در عراق

پنج‌شنبه 12 دی 1392
13:30
هلاکت مفتی گروه داعش در عراق فرماندهی عملیات مشترک در عراق از هلاکت مفتی گروه تروریستی موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) در شمال رودخانه فرات خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فرماندهی عملیات مشترک در عراق اعلام کرد: سرتیپ ابوالحسن دغدش مفتی شرعی گروه داعش در جریان عملیات امنیتی در شمال رودخانه فرات به هلاکت رسید.
پیش از این نیز فرماندهی ارتش عراق از هلاکت یک سرکرده تروریست به نام "شاکر وهیب الفهداوی" خبر داده بود.
فرمانده پلیس استان الانبار گفت: الفهداوی که به اتهام دست داشتن در حملات تروریستی تحت تعقیب دستگاه قضائی عراق بود، کشته شد.
گروه تروریستی داعش چندی پیش یک کلیپ را در شبکه یوتیوب منتشر کرده بود که نشان می داد، الفهداوی سه راننده سوری کامیون را که در عراق کار می کردند، به علت علوی بودن به ضرب گلوله می کُشد .
ارتش عراق با کمک تعدادی از عشایر عراقی استان الانبار عملیات مقابله با افراد مسلح داعش و بیرون راندن آنها از این استان را آغاز کرده است.
درجریان درگیری های امروز بین افراد مسلح و ارتش عراق در شهر فلوجه در استان الانبار یک نفر کشته و هفت نفر دیگر به بیمارستان منتقل شده اند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم