نجات دختران دانشگاه الانبار از چنگ داعش

پنج‌شنبه 12 دی 1392
22:26
نجات دختران دانشگاه الانبار از چنگ داعش نیروهای مشترک پلیس و عشایر الانبار، حمله عناصر "داعش" به بخش دختران در دانشگاه این استان را دفع کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع بلندپایه در استانداری الانبار روز پنج شنبه به شبکه "السومریه نیوز" گفت: گروهی از عناصر گروه داعش، سعی کردند برای تجاوز به نوامیس مردم، به بخش دختران دانشگاه الانبار حمله کنند، اما نیروهای پلیس با پشتیبانی جوانان عشایر و حمایت استاندار و شورای استانداری، توانستند حمله آنان را دفع کرده، و دو تن از آن ها را که از اتباع کشورهای عربی بودند، بازداشت کردند.

به گفته این منبع، "احمد الدلیمی" و عشایر الانبار در این عملیات، به حمایت گسترده از نیروهای پلیس پرداختند تا امنیت بخش های داخلی دانشگاه را حفظ کنند.

نیروهای عشایر، پیش از این نیز در عملیاتی عناصر مسلح داعش را که سعی داشتند مرکز پلیس را در شمال شرقی الرمادی تصرف کنند، مجبور به عقب نشینی کردند.

26

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز