زائرسرای کربلا پناه‌جویان الانبار را اسکان می‌دهد

يکشنبه 15 دی 1392
15:36
زائرسرای کربلا پناه‌جویان الانبار را اسکان می‌دهد تولیت بارگاه سید‌الشهداء‌ (ع) از آمادگی زائرسرا و مجتمع خدماتی زائران در کربلا برای اسکان خانواده‌های پناه‌جوی استان الانبار عراق خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه خبری العالم، «عبدالمهدی الکربلائی» به شبکه "السومریه" عراق تأکید کرد از خانواده‌های پناه‌جوی شهر فلوجه و دیگر شهرهای ناآرام استان الانبار در مجتمع خدماتی زائران وابسته به تولیت بارگاه امام حسین (ع) پذیرایی خواهد شد.
وی گفت: خانواده‌هایی که بر اثر عملیات نظامی عشایر و نیروهای امنیتی علی تروریست‌ها مجبور به فرار از محل سکونت خود شده‌اند، می‌توانند در این مجتمع ساکن شوند.
شورای استان الانبار روز گذشته اعلام کرد که پس از سیطره القاعده بر شهر فلوجه و تشدید درگیری‌های در این منطقه،‌ بیش از 9000 خانواده ساکن در این شهر مجبور به فرار از آن شدند.
مجتمع خدماتی زائران در جنوب شهر کربلا واقع است و ظرفیت پذیرایی از هزاران مهمان و زائر در روز را دارد.

 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت