نخستین تصاویر از صدر اعظم آلمان با عصا

سه شنبه 17 دی 1392
20:05
نخستین تصاویر از صدر اعظم آلمان با عصا آنگلا مرکل صدراعظم آلمان که در تعطیلات سال نو میلادی هنگام اسکی دچار حادثه شد،امروز برای نخستین بار با عصای زیر بغل در مراسمی خیریه جلوی دوربین خبرنگاران حضور یافت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سخنگوی صدر اعظم آلمان پس از حادثه پیست اسکی ملاقات های کاری مرکل را به دلیل نیاز وی به استراحت لغو کرده بود. اما آنگلا مرکل امروز (سه شنبه) با شرکت در مراسمی خیریه در آلمان با عصای زیر بغل در انظار عمومی ظاهر شد.

مرکل قصد داشت تا پایان سال در تفرجگاه زمستانی استراحت کند، اما یک حادثه ناگوار تعطیلات او را با درد و بیماری همراه کرد. وی چند روز پس از سقوط در پیست اسکی در سوئیس به دلیل درد شدید به پزشک مراجعه کرد و فهمید که لگنش دچار ترک خوردگی شده است.

تصویر بالا حضور مرکل در یک مراسم خیریه سنتی را نشان می دهد.

مرکل دومین چهره سرشناس آلمانی است که در تعطیلات سال نوی میلادی در پیست اسکی دچار حادثه می شود.

مایکل شوماخر، قهرمان هفت دوره مسابقات فرمول یک چند روز قبل از آغاز سال نوی میلادی، در پیست اسکی منطقه مریبل فرانسه دچار سانحه شد و پس از برخورد سرش با صخره، در بیمارستان به حالت کما رفت.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش