هلاکت سرکرده داعش پس از آزاردختری در فلوجه

چهارشنبه 18 دی 1392
09:38
هلاکت سرکرده داعش پس از آزاردختری در فلوجه عشاير عراق یکی از سركردگان گروهک تروریستی "داعش" را که در "فلوجه" یک دختر را مورد آزار و اذیت قرار داده بود، به هلاکت رساندند.

وسام التمیمی، خبرنگار شبکه خبری العالم در عراق روز چهارشنبه گزارش داد، کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق از مرگ عبدالله الجنابی، از سرکردگان گروهک تروریستی داعش در فلوجه، و معاون وی "ابوطفیل قفقازی" خبر داد.
بر اساس این گزارش عشایر فلوجه قفقازی را پس از اذیت و آزار و تعرض به یک دختر در فلوجه تعقیب کرده و بعد از محاصره، به قتل رساندند.
پیش از این اعلام شده بود که قفقازی دیروز (سه شنبه) در عملیات ارتش عراق در شهر فلوجه به هلاکت رسیده است.
از سوی دیگر مقامات نظامی بغداد از به هلاکت رسیدن بشیر علیوی از سرکردگان القاعده در شمال بغداد خبر دادند.
گروه تروریستی "دولت اسلامی در عراق و شام" (داعش) جمعه گذشته فلوجه را به عنوان "پایتخت امارت اسلامی" خود اعلام کرده بود.
به گزارش خبرنگار العالم، ارتش عراق با بستن ورودی ها و خروجی های فلوجه خود را برای ورود به این شهر و پاکسازی آن از عناصر القاعده آماده کرده است.

MKH-7-14:50

 

 

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم