داعش مقر یک گروه مسلح در شهر الرقه را تصرف کرد

پنج‌شنبه 19 دی 1392
09:25
داعش مقر یک گروه مسلح در شهر الرقه را تصرف کرد العالم - در ادامه درگیری های مسلحانه میان گروه های تروریستی در سوریه، عناصر گروه تندروی موسوم به حکومت اسلامی عراق و شام (داعش) مقر گروه مسلح جبهه اسلامی را در شهر الرقه تصرف کرد.

به گزارش روز پنجشنبه شبکه خبری العالم، عناصر داعش بعد از درگیری های شدید بر مقر گروه مسلح موسوم به هیات شرعی وابسته به جبهه اسلامی در شهر الرقه سلطه یافتند.

روز چهارشنبه نیز در درگیری میان گروه های مسلح در سوریه، مقر اصلی گروه تروریستی "دولت اسلامی عراق و شام" (داعش) در شهر حلب در شمال سوریه در حالی توسط گروه های مخالفان تصرف شد که این گروه ها از شش روز قبل در این منطقه با یکدیگر درگیر شده بودند.

داعش از روز جمعه گذشته در کنار جبهه النصره که بازوی القاعده در سوریه محسوب می شود، با دیگر گروه های مخالف مسلح وارد درگیری شده است.

داعش روز سه شنبه با انتشار یک فایل صوتی، وعده داد گروه های مسلح مخالفی که علیه این گروه می جنگند، را لگدمال کند، همچنین حمله و هدف قرار دادن اعضای ائتلاف معارض را جایز شمرد.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود


سلاح مقاومت و نقش آن در فروپاشی طرح های سلطه جویانه دشمنان


کارشناس یمنی: ادامه تجاوزات عربستان نقطه پایانی بر چشم‌انداز ۲۰۳۰ خواهد گذاشت


بهای نفت در اوج شش‌ ماهه؛ طلا به کف یک‌ساله رسید


هشدار سخنگوی ارتش به آمریکا: ماجراجویی جدید جغرافیای جنگ را گسترده می‌کند