واکنش فلسطینیها به نشست خیانتکارانه در رام الله + عکس

پنج‌شنبه 19 دی 1392
19:53
واکنش فلسطینیها به نشست خیانتکارانه در رام الله + عکس فلسطینی‌ها به برگزاری نشست سازش میان فعالان صهیونیست و فلسطینی تحت نظارت تشکیلات خودگردان در رام الله، اعتراض کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به دنبال انتشار خبر برگزاری نشست سازش با حضور فعالان فلسطینی و صهیونیست در هتل "سیتی این" رام الله، دهها فلسطینی با تجمع مقابل این هتل، به این اقدام تشکیلات خودگردان اعتراض کرده و این امر را سازشکارانه و خیانتکارانه دانستند.
تظاهرکنندگان معترض با پرتاب سنگ به سوی هتل و شکستن پنجره‌ها و درهای شیشه‌ای ساختمان، اقدام به تحصن کردند تا اینکه پلیس ضد شورش تشکیلات خودگردان در صحنه حضور یافت.
برگزارکنندگان این تجمع اعتراضی، توقف برگزاری این کنفرانس را اعلام کردند و به گفته آنها دهها شرکت‌کننده صهیونیست شتابزده از در پشتی به خارج از هتل منتقل، و با سوار شدن بر اتوبوس‌های فلسطینی از محل دور شدند.
شرکت‌کنندگان در این نشست، از اعضای گروهی هستند که در تلاش برای جلب حمایت عمومی از مذاکرات سازش رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان، به‌طور مرتب دیدار می‌کند و موانع پیش روی دو طرف را از سر راه برمی‌دارد.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد