قصاب صبرا و شتیلا از جهنم دنیا به جهنم آخرت+تصاویر

شنبه 21 دی 1392
19:31
قصاب صبرا و شتیلا از جهنم دنیا به جهنم آخرت+تصاویر العالم - آریل شارون نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از هشت سال کما در یکی از بیمارستانهای سرزمین های اشغالی مرد.

شارون كه به قصاب صبرا و شتيلا معروف است از هشت سال پیش در كما به سر مي برد.

شارون 85 ساله پس از آنکه در سال 2006  دچار سكته مغزي شد به حال اغما رفت و اين سكته او را كه در اوج قدرت سياسي بود از فعاليت انداخت، بيمارستانی که شارون در آن بستری بوده هفته پيش اعلام كرد كه حال وي رو به وخامت گذاشته است.

شارون هیچگاه از جنایت علیه مردم فلسطین و لبنان دست برنداشت و در سپتامبر سال 1982 نيروهاي صهيونيستي تحت فرماندهي او که در آن زمان وزير جنگ رژيم اشغالگر قدس بود فرصتي را براي فالانژها فراهم آورد تا طي دو روز به اردوگاه هاي صبرا و شتيلا كه آوارگان فلسطيني در آن ساكن بودند حمله ورشوند و بيش از سه هزار نفر را كه عاري از سلاح بودند قتل عام كنند.

شارون از ۵ ژانویه سال ۲۰۰۶، به دلیل سکته مغزی در بیمارستان بستری شد و پس از او ادارهٔ کلیه امور نخست وزیری رژیم صهیونیستی به ایهود اولمرت معاون نخست وزیر واگذار شد. شارون از آن زمان در وضعیت شبه کما و بسیار نزدیک به مرگ به سر برد و هر از گاهی خبرهایی درباره مرگ او منتشر می‌شد که مسئولان رژیم صهیونیستی و رسانه های این رژیم بلافاصله آن را تکذیب می کردند. 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید