مهاجرت تروریست‌های انگلیسی از سوریه به عراق

يکشنبه 22 دی 1392
19:19
مهاجرت تروریست‌های انگلیسی از سوریه به عراق به نوشته روزنامه انگلیسی تایمز، تروریست های این کشور که برای جنگ به سوریه رفته بودند، اخیرا مقصد خود را تغییر داده و به گروه داعش در عراق پیوسته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از این تروریست های انگلیسی که اخیرا برای "جهاد" در سوریه حضور داشته و از طریق مرز این کشور برای "شهادت" به عراق رفته است به تایمز می گوید، تنها یکی از تعداد زیاد جنگجویان انگلیسی است که به گروههای تروریستی وابسته به داعش در عراق پیوسته است.

تایمز تاکید کرد: دستگاههای اطلاعاتی غرب از این هراس دارند که داعش، جنگجویان خارجی را مامور انجام عملیات های تروریستی در کشورهای غربی، پس از بازگشت از سوریه و عراق به کشورهایشان کند.

پیشروی ارتش سوریه در جنگ علیه تروریست ها و درگیری داخلی گروه های تروریستی در سوریه از یک سو و از سوی دیگر حملات ارتش عراق به مواضع القاعده در عراق با نام دولت اسلامی عراق و شام در استان الانبار موجب مهاجرت جمعی از تروریست ها از سوریه به عراق شده است. این افراد همراه داعش در جنگ با ارتش عراق و اجرای حملات تروریستی مشارکت فعال دارند.

ارتش عراق برای پاکسازی تروریست ها از شهرهای فلوجه و الرمادی استان الانبار که هم مرز با سوریه است، عملیات همه جانبه ای را با حمایت های مردمی و عشایری در پیش گرفته است. 

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان