200 تروریست بلژیکی در سوریه می‌جنگند

سه شنبه 24 دی 1392
09:42
200 تروریست بلژیکی در سوریه می‌جنگند وزیر امور خارجه بلژیک اعلام کرد: بیش از 20 شهروند این کشور که برای شرکت در عملیات تروریستی و جنگ علیه ارتش سوریه رفته بودند، تاکنون کشته شده اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "دیدیه رندرز" روز دوشنبه با اعلام این مطلب گفت: هویت بیش از 200 شهروند این کشور که اکثرشان وابسته به گروه های افراطی از جمله گروه موسوم به "دولت اسلامی عراق و شام" (داعش) هستند، شناسایی شده است.

روزنامه بلژیکی "لیبر" با اعلام این خبر نوشت: وزیر خارجه با بیان اینکه بیش از 20 تن از این افراد تاکنون در سوریه به قتل رسیده اند، نسبت به خطر این گونه افراد برای بلژیک و دیگر کشورها پس از بازگشت از سوریه، هشدار داد و گفت: آنها نه تنها تندرو شده اند، بلکه با روش های جدید آشنا هستند و تجربه پیدا کرده اند که هر عمل تروریستی را انجام دهند.

پدیده حضور تروریست های خارجی در دیگر کشورهای اروپایی از جمله فرانسه نیز به ثبت رسیده است.

اما مقامات بلژیک می گویند، بلژیک نخستین کشوری است که به طور علنی نگرانی خود را در قبال حضور شهروندان خود در سوریه از جمله حضور افراد نابالغ در آن کشور اعلام داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: حضور پرشور مردم در تجمعات شبانه، پشتوانه دیپلماسی است


اعلام آمادگی روسیه برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


استفاده از فناوری روز در خودروسازی و توسعه موتورهای پیشرفته و کم‌مصرف ضروری است


رهبر انصارالله یمن: طاغوتیان هرگز نمی توانند بر امت ما سیطره یابند


جهش ۲ برابری سود شرکت «شل» در نتیجه جنگ تجاوزکارانه علیه ایران


انهدام ۴ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری در جنوب شرق کشور


تاکید پزشکیان برگسترش همکاری ها با ترکیه در راستای منافع مشترک


۵۰ بندر و بیش از ۱۰۰ شهر جهان در آستانه اعتصاب و تظاهرات در حمایت از فلسطین


نتایج انتخابات اسرائیل،نبردی پیچیده برای تشکیل کابینه


تکریم شیوخ عشایر عراق در حرم رضوی به پاس همراهی در تشییع رهبر شهید