تعداد تروریست‌هایی که از فرانسه به سوریه رفته‌اند

چهارشنبه 25 دی 1392
09:18
تعداد تروریست‌هایی که از فرانسه به سوریه رفته‌اند رئیس جمهور فرانسه با اعلام حضور 700 نفر از فرانسه در جنگ سوریه، درباره این موضوع ابراز نگرانی کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "فرانسوا اولاند" دیشب اذعان کرد، 700 فرانسوی و خارجی از این کشور برای جنگیدن به سوریه رفته اند.

وی این رقم را بسیار بالا توصیف کرد و گفت که شماری از این افراد در سوریه کشته شده اند.

اولاند در کنفرانس خبری اظهار داشت: باید (به این افراد) هشدار بدهیم و با تعدادی از شبکه ها و کانون هایی از تروریسم حمایت می کنند، مبارزه کنیم.

رئیس جمهور فرانسه قول داد با این مساله قاطعانه برخورد کند و گفت: کسانی که با این پدیده به آسانی و نرمی برخورد یا پوششی برای آن فراهم می کنند، بهای آن را خواهند پرداخت.

فرانسوا مالینز، دادستان کل فرانسه نیز هشدار داده است بیش از 400 نفر در این کشور آماده رفتن به سوریه هستند.

دادستان کل فرانسه با اشاره به بازگشت شماری از این تروریستها به فرانسه، آنها را تهدید دوگانه دانست و گفت: این مساله ایجاب می کند نهادهای ذیربط همواره هوشیار باشند.

هفته گذشته یک منبع آگاه این رقم را 500 نفر اعلام،  و کشته شدن 20 نفری که فرانسه را برای جنگیدن در سوریه ترک کرده بودند، تایید کرد. علاوه بر این والدین یک جوان فرانسوی که برای حضور در جنگ سوریه به این کشور رفته بود، هفته گذشته اعلام کردند به آن ها اطلاع داده شده که او در انفجاری کشته شده است. چند ماه پیش نیز برادر او کشته شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است