واسطه ادعایی شاهزاده سعودی برای رابطه با ایران

چهارشنبه 25 دی 1392
15:01
واسطه ادعایی شاهزاده سعودی برای رابطه با ایران فعال عربستانی که با انتشار مطالبی محرمانه از مسائل پشت پرده خاندان حاکم در عربستان، با نام "مجتهد" هواداران بسیاری را در توییتر به خود جذب کرده، ادعا کرد که مسئولان این کشور واسطه‌ای قدیمی را برای برقراری روابط با جمهوری اسلامی ایران استفاده خواهند کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "مجتهد" در صفحه توییتر خود تأکید کرد: "بندر بن سلطان (رئیس سازمان اطلاعات عربستان سعودی) از عدنان خاشقجی پیر و ماجراجو خواسته است تا به او در برقراری روابط با ایران کمک کند."
این فعال عربستانی ادعا کرد: "بندر به دنبال آن است که از تجارب قدیمی خاشقجی در دوران ایران – کنترا استفاده کند."
وی همچنین مدعی شد: "ایرانی‌ها به خاشقجی اطمینان دارند، و او را میانجی خوبی برای شرکتهای غربی که پس از لغو تحریم‌ها به سوی ایران رهسپار شده‌اند، می‌دانند."
مجتهد ادامه داد: "بندر قصد دارد از این اعتماد ایرانی‌ها به خاشقجی بهره‌برداری کند، به ویژه آنکه او با برخی شخصیتها که در ایران حضور و تأثیری قوی دارند، روابطی خانوادگی و دوستانه دارد."
مقامات رسمی و سران سعودی هنوز واکنشی در رد یا تأیید این ادعاهای مجتهد نشان نداده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئو گرافیک| بعد از ۶ ماه از تجاوزگری آمریکا علیه ایران، چه کسی پیروز جنگ است؟


جنجال‌ آفرینی همسر نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست


قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در ۱۵ ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای