گزارش روزنامه فرانسوی از توطئه عربستان ضد انقلابها

شنبه 28 دی 1392
13:38
گزارش روزنامه فرانسوی از توطئه عربستان ضد انقلابها روزنامه فرانسوی لوموند در گزارشی از توطئه عربستان برای ناکام گذاشتن انقلابها در کشورهای عربی خبر داد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "لوموند" با اختصاص صفحه ای به انقلابها در کشورهای عربی خاطرنشان کرد، عربستان سعودی تلاش می کند با استفاده از نفوذ دینی و منابع مالی خود انقلاب ها در کشورهای عربی را به شکست بکشاند و از ایجاد دموکراسی در جهان جلوگیری کند.

این روزنامه فرانسوی انقلابها در کشورهای عربی را مرحله ای تاریخی در زندگی ملت های عربی توصیف کرد و نوشت: بازگشت به عقب، علیرغم اوضاع ناآرام در شرایط فعلی دشوار است.

دراین مطلب آمده است که عربستان برای نابودی گروه اخوان المسلمین در مصر از نظامیان این کشور حمایت کرد.

لوموند خاطرنشان کرد، عربستان سعودی در جریان شروع انقلاب های عربی به علت سرنگونی رژیم زین العابدین بن علی در تونس و پس از آن حسنی مبارک در مصر ، و نقشی که قطر درجریان این انقلاب ها به دست آورد، نقش خود را از دست داد.

بر اساس این گزارش، عربستان سعودی از بیم ضعیف شدن نقش خود و نگرانی از منافعش، از تحرکات ضد انقلابها در کشورهای عربی حمایت کرد.

این روزنامه فرانسوی همچنین اذعان کرد که عربستان سعودی به عنوان اصلی ترین عامل جنگ در سوریه شناخته می شود.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است