اعتراف عناصر داعش در عراق به ارتباط با عربستان

شنبه 28 دی 1392
17:31
عناصر گروهک موسوم به "دولت اسلامی در عراق و شام" (داعش) به ارتباط مستقیم با عربستان و انجام اقدامات تروریستی در چندین استان و هچنین جابجا کردن انواع اسلحه و خودروهای بمبگذاری شده اعتراف کردند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شبکه عراقی "آفاق" تصاویری از عناصر دستگیر شده داعش را پخش کرد که در آن به ارتباط مستقیم با عربستان، انجام اقدامات تروریستی در چندین استان عراق و نقل و انتقال سلاح و خودروهای بمب گذاری شده اعتراف می کردند.
در میان این دستگیر شدگان، سرکرده گروهک های عملیات ویژه در استان های کربلا و نجف نیز به چشم می خورد که به همکاری با یک نظامی به نام "ابو جاسم السعودی" اعتراف می کند و اظهار می دارد که ابوجاسم وی را مأمور انجام چندین حمله تروریستی نموده بود.
اداره اطلاعات و تحقیقات استان کربلا وابسته به وزارت کشور عراق، در چارچوب عملیات اخیر علیه تروریست ها، شمار زیادی از آنها را دستگیر کرد.
اخیرا فعال افشاگر عربستانی با نام مستعار "مجتهد" اخیرا در صفحه توییتر خود از نفوذ دستگاه اطلاعات عربستان در گروههای مسلح خبر داده و آنها را به سه دسته تقسیم کرده بود: 1- گروههایی که توسط بندر بن سلطان رئیس دستگاه اطلاعاتی ریاض تشکیل شده اند، 2- گروههایی که تا حدودی در آنها نفوذ صورت گرفته و مزدورانی در میان آنها کار گماشته شده است. 3- گروههایی که پس از لو رفتن اعضایشان اقدام به برنامه ریزی برای آنها نموده است.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد


فعال شدن سامانه بارشی در تهران