حرفه ای شدن جرم و جنایت در لیبی

جمعه 4 بهمن 1392
08:32
حرفه ای شدن جرم و جنایت در لیبی العالم - با افزایش چشم گیر جرائم در لیبی و ضعف نیروی پلیس، جرم و جنایت در این کشور به شغلی برای کسب درآمد تبدیل شده است.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، کمیسیون امور داخلی پارلمان لیبی در گزارشی که روز پنجشنبه منتشر شد اعلام کرد در خشونت های سال 2013 در مجموع 643 نفر در این کشور کشته شدند.

براساس این گزارش، در سال 2013 میزان جرم و جنایت در مقایسه با سال 2012 افزایش قابل توجهی داشته است. در بین این جرایم به ویژه دزدی، حملات مسلحانه، کشتار یا دیگر جرایم گزارش شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، بنا براعلام این کمیسیون « جرم و جنایت به یک شغل و حرفه برای کسب درآمد تبدیل شده است.

با وجود 250 هزار نیروهای پلیس در لیبی، اما پس از انقلاب و سرنگونی رژیم معمر قذافی 30 درصد از آنها به شغل خود بازگشته اند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم