حمله ارتش و درخواست کمک عناصر مسلح در حلب

پنج‌شنبه 10 بهمن 1392
22:08
سوریه (العالم) ـ در حالی که مذاکرات سیاسی در "ژنو2" میان مخالفان و دولت سوریه حداقل تا این لحظه بی نتیجه مانده، ارتش سوریه به پیشروی خود در بسیاری از محورها و بیشتر مناطق درگیری ادامه می دهد.

به گزارش روز پنجشنبه "مازن سلمو" خبرنگار شبکه خبری العالم در سوریه، منابع نظامی اعلام کردند که ارتش سوریه با پیشروی در بسیاری از محورها در اغلب مناطق درگیری، خسارتهای گسترده ای به عناصر مسلح وارد کرد.

در ریف حلب، منابع نظامی به گسترده شدن درگیریهای شدید میان ارتش و عناصر مسلح اشاره کردند که از چندروز بویژه پس از فرود اولین هواپیمای غیرنظامی در فرودگاه بین المللی حلب ادامه دارد. ارتش سوریه پایگاههای عناصر مسلح در مناطق المعادی و الحیدریه را هدف قرار داد که بر اثر آن چند تن از عناصر مسلح کشته و زخمی شدند.

همچنین همراه با پیشروی قابل توجه ارتش به اطراف منطقه بنی زید، توپخانه سنگین ارتش مراکز تجمع عناصر مسلح در این منطقه را هدف قرار داد و عناصر مسلح به گفته منابع داخلی درخواست کمک می کردند.

در ریف دمشق نیز ارتش سوریه به عملیات نظامی خود در منطقه القدم واقع در جنوب پایتخت ادامه داد.

منابع نظامی تاکید کردند که در حملات مستقیم به پایگاه های عناصر مسلح در بورسعد چند تن از عناصر مسلح کشته و زخمی شدند، همچنین درگیریهای شدید میان طرفین در داریا صورت گرفت و این در حالی است که بنا به اطلاعات موجود، تلاشهای سازش به جوبر نیز کشیده می شود.

یک منبع نظامی در گفت و گو با خبرنگار العالم با اشاره به هدف قرار دادن برخی مقرهای نظامی عناصر مسلح که اغلب آنها از ملیتهای مختلف از جمله افغانی، چچنی و عربستانی هستند، خاطرنشان کرد: عملیات نظامی ارتش در ریف دمشق، القدم، ادوما، جوبر، عربین و اغلب مناطق ادامه دارد.

در حالی که جبهه های درگیری در برخی مناطق ریف دمشق شعله ور می شوند، برخی مناطق دیگر رو به آرامش می نهند و اهالی به خانه های خود بازمی گردند همانطور که در مناطق برزه و مضایا در ریف دمشق رخ داد.

در عین حال منابع سوری تاکید می کنند که تلاشهای مسالمت آمیز همچنان ادامه خواهد یافت تا سازش به دیگر مناطق درگیری نیز کشیده شود که به گفته مسوولان سوری این همان چیزی است که برای آن در حال زمینه سازی هستند.
MKH-30-10:50

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود