انتقام عجیب شهروند انگلیسی از همسایگان

شنبه 12 بهمن 1392
22:33
انتقام عجیب شهروند انگلیسی از همسایگان دادگاهی در انگلیس یک مرد 54 ساله را که سعی داشت با به آتش کشیدن خیابان محل سکونت خود از همسایگانش انتقام بگیرد، به دو سال و شش ماه حبس محکوم کرد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری العالم، روزنامه انگلیسی "دیلی میرور" نوشت: "مایکل لوتون" شهروند انگلیسی ساکن شهرک مایل هاوس در منطقه "استافورد شایر" که از دست همسایگانش به ستوه آمده بود، تلاش کرد با مراجعه به جایگاه سوخت محلی و با تهیه بنزین، جایگاه را منفجر کند و تمام خیابان محل سکونتش را به آتش بکشد.

این روزنامه افزود: لوتون از همسایگانش که شیشه های پنجره منزلش را خرد، باد لاستیک خودرویش را خالی و به طرف منزلش تخم مرغ پرتاب کرده بودند، به شدت خشمگین بود و در صدد برآمد که تمام خیابان محل سکونتش را با انفجار جایگاه سوخت محلی، نابود کند و یک بار برای همیشه از دست همسایگانش راحت شود.

دیلی میرور نوشت: لوتون برای عملی کردن نقشه خود فورا با در دست داشتن  مشعل و یک ظرف به جایگاه سوخت محلی مراجعه کرد و نازل های بنزین را برداشت تا آتش سوزی را آغاز کند اما خوشبختانه پمپ های بنزین قفل شده بود و وی توانست تنها آتش کوچکی روشن کند.

لوتون در نهایت خود را به پلیس معرفی و در دادگاه به تلاش خود برای ایجاد آتش سوزی و بی توجهی به خطری که در کمین جان دیگران بود، اعتراف و دادگاه نیز وی را به دو سال و شش ماه حبس محکوم کرد.

 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: پالایشگاه آرامکو را هدف قرار دادیم


عراقچی: ایران بر عهد مقاومت خود ایستاده است/ جنایت‌ها را نه فراموش می‌کنیم نه می‌بخشیم


تاکید سخنگوی سپاه بر ادامه راهبرد مقاومت بدون وقفه


اینفوگرافیک| پشت پرده عجله ترامپ برای هرمز؛ چرا زمانِ، برگ برنده ایران شده است؟


اینفوگرافیک| پروژه های هوش مصنوعی آمریکا در تیررس موشک های ایران


اینفوگرافیک| پیروزی روی کاغذ؛ عقب نشینی در میدان!


آیا جولانی وارد نبرد لبنان می شود؟


فیدان: ایران هدف پیمان دفاعی مکه نیست/مصر به جمع ترکیه، عربستان و پاکستان می پیوندد


لبنان یک افسر عالی رتبه ارتش حکومت سابق سوریه را دستگیر کرد


ورود فرمانده تروریست‌های آمریکایی به تل‌آویو