نیروهای ویژه آمریکایی با لباس بدوی در جنوب لیبی

يکشنبه 13 بهمن 1392
15:12
نیروهای ویژه آمریکایی با لباس بدوی در جنوب لیبی یک روزنامه فرانسوی از حضور شماری از نیروهای ویژه نظامی آمریکایی در جنوب لیبی خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "لوفیگارو" نوشت: ورود نیروهای ویژه آمریکایی به جنوب لیبی برای مقابله با گروه‌های افراطی، فرانسه را نگران کرده است.
این روزنامه به نقل از یک منبع نظامی فرانسوی تأکید کرد: از اواخر سال گذشته میلادی، شماری از نیروهای یگان "دلتا" با لباس بدوی‌ها در حال آموزش عملیات تعقیب عناصر القاعده به نیروهای ویژه لیبیایی هستند.
بر اساس این گزارش، نیروهای ویژه آمریکایی معمولا با خودرو به اهداف نزدیک می‌شوند و انجام عملیات را بر عهده نیروهای لیبیایی می گذارند.
این منابع به محل استقرار نیروهای ویژه آمریکایی اشاره‌ای نکردند، و فقط از حضور آنان در جنوب لیبی خبر دادند؛ چرا که این منطقه وسعت بسیار زیادی دارد و درگیریها بین نیروهای لیبیایی و عناصر مسلح در مناطق مختلف به صورت پراکنده صورت می‌گیرد.
در همین راستا سه شنبه گذشته درگیریهایی در منطقه سبها در جنوب لیبی روی داد.

0% ...

آخرین اخبار

برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز


موج اعتراضات هزاران تایلندی علیه حضور صهیونیست‌ها در پوکت


انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد