نامه زنان عربستان به مفتی سعودی برای رانندگی

دوشنبه 14 بهمن 1392
12:44
نامه زنان عربستان به مفتی سعودی برای رانندگی تعدادی از زنان فعال در زمینه حقوق بشر در عربستان با فرستادن نامه ای به دفتر شیخ عبدالعزیز آل الشیخ مفتی کل این کشور خواستار رفع ممنوعیت رانندگی زنان شدند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "الحیات" چاپ لندن به نقل از یک منبع آگاه نوشت: تعدادی از زنان عربستانی فعال در زمینه حقوق بشر با فرستادن نامه ای به دفتر مفتی کل این کشور، فواید رفع ممنوعیت رانندگی زنان برای جامعه را توضیح داده و خواستار لغو ممنوعیت رانندگی آنها شدند.

این نامه به دست مدیر دفتر "عبدالعزیز آل الشیخ" رسیده است. با وجود اینکه کمیته دائمی فتوا مدعی است که از همه نامه ها و درخواست ها استقبال می کند و حاضر است به خواسته های تمام کسانی که در امور دینی و دنیوی خود با مشکل روبرو شده اند پاسخ دهد؛ اما تاکنون مشخص نیست که آیا نامه یاد شده در این این کمیته بررسی شده است یا خیر.

امضا کنندگان نامه خاطرنشان کردند: فرستادن نامه برای مفتی کل عربستان به این دلیل بود که وی خود از افراد حامی رانندگی زنان خواسته بود تا به منظور دستیابی به راه حل معقول، این درخواست را از طریق مراجع رسمی پیگیری کنند. از این رو آنان نامه هایی به مقامات رسمی کشور از جمله مفتی کل ارسال کرده اند.

زنان فعال عربستانی همچنین تاکید کردند تاکنون هیچ جواب رسمی از مقامات برای درخواست خود مبنی بر تجدید نظر در ممنوعیت رانندگی زنان دریافت نکرده اند، و از آنجا که فواید رانندگی زنان بیش از زیان های آن است، خواستار رسیدگی به درخواست خود شدند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد