حکم سنگین 13جوان بحرینی صادر شد

سه شنبه 15 بهمن 1392
10:44
حکم سنگین 13جوان بحرینی صادر شد دادگاه رژیم آل خلیفه، 13 جوان بحرینی از منطقه البلاد القدیم را به تحمل 3 تا 25 سال زندان محکوم کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دادگاه بحرین، 13 جوان بحرینی از منطقه البلاد القدیم را به ارتکاب جرایم امنیتی متهم کرد و احکامی شامل 3، 15 و 25 سال زندان برای آن ها صادر کرد.
بر پایه این گزارش، یکی دیگر از دادگاه های رژیم آل خلیفه، یک جوان از منطقه سماهیج را به 5 سال زندان محکوم کرد.
رسیدگی به پرونده شماری از فعالان بحرینی از جمله آیت الله فاضل الزاکی، عضو کمیته مرکزی شورای اسلامی علمای بحرین، و نادر عبدالامام، از فعالان بحرینی، و شماری دیگر از فعالان به تاریخی دیگر موکول شد. این افراد به تجمع و شرکت در تظاهرات مسالمت آمیز علیه حکومت، در پایتخت بحرین متهم هستند.
جمعیت وفاق اسلامی بحرین نیز صدور چنین احکامی را اقدامی انتقامجویانه از سوی رژیم دانست و آن را به مثابه برخورد پلیسی و سرکوبگرانه رژیم ضد شهروندان، فعالان سیاسی و دموکراسی خواهان بحرین ارزیابی و تاکید کرد که این اقدامات جز تشدید بحران، شدت بخشیدن به تنش حاکم بر کشور و پیامدهای منفی، هیچ نتیجه دیگری نخواهد داشت.
جمعیت وفاق تاکید کرد این اقدامات، بازتاب دهنده چهره واقعی رژیم آل خلیفه است و این که این رژیم سیاست سرکوب و انتقام از شهروندان را به شدیدترین حالت رسانده است.
26

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: جمهوری اسلامی ایران منادی وحدت و تقریب در جهان اسلام است


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی