واکنش جمعیت حقوق‌بشر به اتهامات فعالان بحرینی

چهارشنبه 16 بهمن 1392
16:47
واکنش جمعیت حقوق‌بشر به اتهامات فعالان بحرینی جمعیت حقوق بشر بحرین، لغو اتهامات فعالان حقوقی این کشور و دیگر متهمان شرکت در تظاهرات مسالمت‌آمیز را خواستار شد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، جمعیت حقوق بشر بحرین، با انتشار بیانیه ای درباره ادامه بازداشت های بی اساس و محاکمه ناعادلانه فعالان مسالمت جوی بحرینی توسط رژیم آل خلیفه به شدت ابراز نگرانی کرد.

این جمعیت درخواست کرد، فعالانی که به سبب فعالیت هایشان در زمینه حقوق بشر بازداشت شده اند، فورا آزاد شوند.

جمعیت حقوق بشر بحرین همچنین با اعتراض به محاکمه کسانی که به اتهام شرکت در تظاهرات مسالمت آمیز بازداشت شده اند، لغو اتهامات این افراد و آزادی فوری آن ها را خواستار شد.

این جمعیت بحرینی، با انتقاد شدید از سرسپردگی قوۀ قضائیه این کشور به قوۀ مجریه، از نقض آزادی های اساسی مردم توسط قوه قضائیه و عدم استقلال قوه قضائیه به شدت ابراز نگرانی و تاکید کرد: عملکرد قوۀ قضائیه، نقض کنندۀ پیمان های امضا شدۀ بین المللی است که بحرین آن ها را امضا کرده و به اجرای آن ها متعهد شده است.

در این بیانیه آمده است، بحرین پیمان رعایت حقوق مدنی و سیاسی شهروندان را امضا کرده است، ولی اما عملکرد کنونی قوۀ قضائیه، نقض کنندۀ این پیمان و به ویژه مادۀ 19 آن است.

جمعیت حقوق بشر بحرین تأکید کرد، بحرین باید به توصیه های مندرج در گزارش کمیته حقیقت یاب ِ بسیونی و همچنین سفارش های شورای حقوق بشر در ژنو پایبند باشد.

26

0% ...

آخرین اخبار

گام ایران برای اتصال شرق و غرب؛ کریدور هرات ـ مزارشریف کلید خورد


تجلی اقتدار اربعین؛ همکاری بی‌دریغ ملت و دولت عراق در مسیر زائران


مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی


عراقچی: وزارت خارجه با تکیه بر رهنمودهای رهبر انقلاب، منافع عالیه کشور را پیگیری می‌کند


تکذیب تخلیه شهر‌ها و تعطیلی اداره‌ها در هرمزگان


گزارش العالم از همگامی صنعت پست کشور با اقتصاد دیجیتال+فیلم


روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


بحران ناشی از کاهش بی‌سابقه سطح رودخانه‌ها در اروپا/ بروکسل نشست اضطراری تشکیل می‌دهد


بالاگرفتن اختلاف واشنگتن و تل‌آویو در پرونده غزه/ اسرائیل با شورای صلح همکاری نخواهد کرد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"