عبور تروریستها از سوریه به اراضی اشغالی برای درمان + فیلم

پنج‌شنبه 17 بهمن 1392
14:36
تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش مفصلی را از خدمات پزشکی بیمارستانهای صحرایی این رژیم به زخمیهای گروههای تروریستی پخش کرد.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری العالم، گزارشگر کانال 2 رژیم صهیونیستی در این باره گفت: "تلویزیون اسرائیل برای اولین بار در بیمارستان صحرایی اسرائیل که زخمیهای گروههای مسلح مخالف نظام سوریه در آن معالجه می شوند حضور یافت."
سرتیپ  "آیتسیک کرایس" فرمانده تیم پزشکان نظامی رژیم صهیونیستی در این باره گفت: "زخمیهای سوریه برای درمان از مرز عبور کرده و خود را به بیمارستانهای صحرایی که بطور پراکنده در منطقه جولان مستقر است می رسانند.ما برای همه افراد مسلحی که از اراضی سوریه وارد می شوند خدمات پزشکی ارائه می دهیم."
سرگرد "شیرین باریزاده" پرستار اتاق عمل در بیمارستان صحرایی رژیم صهیونیستی به تلویزیون این رژیم گفت: "ما تلاش می کنیم حتی الامکان اعتماد آنها را جلب کنیم."
سرهنگ دکتر "طریف بدر" در این خصوص به گزارشگر کانال 2 صهیونیستها گفت: "تا کنون 700 زخمی از گروههای مسلح سوریه را معالجه کردیم."
وی در پاسخ به سؤال گزارشگر در خصوص هویت زخمیهایی که وارد فلسطین اشغالی می شوند گفت: "ما از این افراد در خصوص اینکه با کدام گروهها همکاری می کنند و یا پیرو چه مذهب ومکتبی هستند پرس و جو نمی کنیم."
گزارشگر صهیونیست گفت: "زمانی منطقه جولان عرصه جنگ میان سوریه و اسرائیل بود و امروز سوریه خود شاهد جنگ داخلی است."
"احمد" یکی از زخمیهایی که از سوریه به اراضی اشغالی رفته، به تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: "من پیش از این جرأت نمی کردم وارد اراضی اسرائیل شوم. نظام بشار اسد به ما القا کرده بود که اسرائیل دشمن ماست در حالی امروز دوست و دشمن واقعی را شناختیم." !

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست