خبرنگار شبکه العالم، دور از وطن درگذشت

پنج‌شنبه 17 بهمن 1392
16:12
خبرنگار شبکه العالم، دور از وطن درگذشت خبرنگار بحرینی شبکه العالم روز پنج شنبه، به دور از وطن بدرود حیات گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سید "علی الموسوی" خبرنگار شبکه العالم در بحرین، که به سبب اعمال فشار رژیم آل خلیفه ناچار به جلای وطن شده بود، امروز (پنج شنبه) بر اثر بیماری کم خونی، در نجف اشرف دعوت حق را لبیک گفت.

سید "علی الموسوی" همزمان با شکل گیری انقلاب 14 فوریه در سال 2011، در حالی که رسانه های عربی سعی می کردند خبرهای انقلاب مسالمت آمیز مردم بحرین و سرکوب خشونتبار آنان توسط نیروهای آل خلیفه و آل سعود را بایکوت کنند، به تیم خبری شبکه العالم پیوست.

پس از اطلاع رژیم آل خلیفه از فعالیتهای رسانه ای سید علی الموسوی، وی از سوی رژیم تهدید به مرگ شد، به همین دلیل به اجبار سرزمین خود را ترک کرد و به لبنان رفت. پس از مدتی نیز همکاری خود را در تحریریه شبکه العالم ادامه داد و میز بحرین به مدت 2 سال به او سپرده شد.

وی که از بیماری کم خونی رنج می برد اخیرا به نجف اشرف رفته بود.

شبکه خبری العالم، ضایعه فقدان این همکار دلسوز را به سوگ می نشیند، و درگذشت این انقلابی بحرینی را به ملت بحرین تسلیت عرض می کند.

26

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم