بسیج بحرینیها برای 14 فوریه

جمعه 18 بهمن 1392
07:19
بسیج بحرینیها برای 14 فوریه مردم بحرین خود را برای برگزاری اعتراضات گسترده و نافرمانی مدنی در آستانه فرارسیدن روز 14 فوریه سومین سالگرد انقلاب خود علیه رژیم آل خلیفه آماده می کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه خبری العالم، شمار زیادی از مناطق بحرین شاهد برگزاری تظاهرات و راهپیمایی گسترده در چارچوب مراسم و برنامه های "بسیج و آمادگی" به منظور برگزاری نافرمانی مدنی در 14 فوریه بود.

ائتلاف 14 فوریه بحرین برگزاری مراسم و برنامه های بسیج و آمادگی در این کشور را اعلام کرد که در چارچوب زمینه سازی برای برگزاری نافرمانی مدنی روز پنجشنبه آینده می باشد.

بحرین از فوریه سال 2011 میلادی شاهد انقلاب مردمی علیه رژیم آل خلیفه است که با سرکوبگری این رژیم با همدستی برخی کشورهای عربی بویژه عربستان و اردن مواجه شده است.

در این مدت شمار زیادی از مردم شهید یا زخمی شده و معترضان و رهبران مخالف شکنجه و به زندانهای طولانی مدت محکوم شده اند.

رژیم بحرین در آستانه فرارسیدن سومین سالروز انقلاب مردم بر شدت محدودیت ها و بازداشت مخالفان افزوده است.

0% ...

آخرین اخبار

لاوروف: زلنسکی در صورت تمایل به دیدار با پوتین باید به مسکو بیاید


تشدید حملات ارتش رژیم صهیونیستی در سراسر نوار غزه


آشوب در لهستان؛ نخست‌وزیر رئیس دادگاه قانون اساسی را تعلیق کرد + فیلم


پزشکیان: باید برای حفظ خاک و هویت کشور قوی باشیم


نیروهای مسلح یمن: عربستان طی ۲۴ ساعت ۹۳ حمله هوایی و موشکی انجام داد


برخورد ۶ نفتکش در مسیر غیرقانونی تنگه هرمز با مین‌های دریایی


سرلشکر رضایی خطاب به اروپایی‌ها: حالا نوبت شماست که تاوان پس بدهید


هگزث زیر فشار دو حزبی پس از گزارش هزینه‌های جنگ با ایران


شهادت و زخمی شدن هشت شهروند یمنی در حمله نیروهای وابسته به عربستان


از خشم حریدی‌ها در خیابان‌های اراضی اشغالی تا افشای یک بازیگر اسرائیلی روی آنتن زنده و... + ویدئو