مخالفت حوثی ها با تقسیم یمن به شیوه فدرالی

سه شنبه 22 بهمن 1392
18:45
مخالفت حوثی ها با تقسیم یمن به شیوه فدرالی حوثی ها با اعلام مخالفت با تقسیم بندی اعلام شده از سوی رئیس جمهور یمن برای تشکیل دولت فدرال تأکید کردند، در این تقسیم بندی ثروت های کشور به طور عادلانه میان مناطق مختلف تقسیم نشده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کمیته مسئول تعیین مناطق در دولت عبدربه منصور هادی رئیس جمهور یمن، شمال این کشور را به چهار منطقه و جنوب را هم به دو منطقه تقسیم کرد.
به موجب این تقسیم بندی، حوثی ها در منطقه ازال قرار خواهند گرفت که شامل شهرهای صنعاء، صعده، عمران و ذمار است، و این امر موجب می شود حوثی ها به دریا راه نداشته باشند زیرا استان حجة به اقلیم تهامه ملحق شده است.
از سوی دیگر این تقسیم بندی استان الجوف را به منطقه سبأ ملحق کرده که این امر نیز موجب می شود حوثی ها سهمی از مناطق نفت خیز نداشته باشند.

منابع حوثی تأکید کردند، این تقسیم بندی به عمد و برای خدمت به عربستان سعودی صورت گرفته است، تا مساحت بیشتری از مناطق نفتی قبایلی در مرز تحت کنترل عربستان قرار بگیرد؛ به ویژه آنکه مناطق نفت خیز سبأ و حضرموت با عربستان سعودی هم مرز هستند و قبایل دو طرف (مرز) هم با یکدیگر روابط نزدیکی دارند.

0% ...

آخرین اخبار

زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین


مشاور ارشد اردوغان برکنار شد


تمدید تعلیق پروازهای شرکت هواپیمایی مصر به ریاض