مشارکت تروریست‌های مسلح در مذاکرات ژنو!

چهارشنبه 23 بهمن 1392
16:58
مشارکت تروریست‌های مسلح در مذاکرات ژنو! العالم - روزنامه انگلیسی "دیلی تلگراف" نوشت: گروه موسوم به ائتلاف مخالفان سوریه موفق شده است نمایندگان گروه‌های مسلح فعال در سوریه را نیز به هیات مذاکره کننده خود در ژنو ملحق کند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری العالم، این روزنامه انگلیسی به نقل از اعضای ائتلاف مخالفان و گروه های مسلح (تروریستی)، خاطرنشان کرد که یک تیم هفت نفره متشکل از سرکرده افراد مسلح و برخی نظامیان جدا شده از ارتش سوریه، به هیات مذاکره کننده ائتلاف در ژنو ملحق شده اند.

دیلی تلگراف می افزاید: "انس العبده"، عضو ائتلاف مخالفان سوریه تاکید کرده که تیم ملحق شده، شامل اعضای گروه موسوم به جبهه انقلابی سوریه به سرکردگی "جمال معروف" است که در رأس افراد حاضر در نبرد اخیر شمال سوریه علیه گروه تروریسی داعش، حضور داشت.

خاطرنشان می شود که دور دوم  مذاکرات ژنو2 روز دوشنبه میان ائتلاف مخالفان و نمایندگان حکومت سوریه آغاز شد اما اخضر ابراهیمی نماینده سازمان ملل متحد در امور سوریه گفت: این گفت وگوها پیشرفتی نداشته است.

 

0% ...

آخرین اخبار

تاکید ولایتی بر جایگاه ویژه عراق و اقلیم کردستان در سیاست خارجی ایران


جبلی: تحول محتوایی، رویکردی و سازوکاری در دستور کار است


یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند


سخنگوی ارتش: آمریکا دیگر توان حفظ هژمونی خود را ندارد


آمریکا رهگیری اف-۳۵ خود با «آتش ایران» را تأیید کرد


کمبود شدید تجهیزات آزمایشگاهی در غزه، جان بیماران در خطر است


کمالوندی در کنفرانس آژانس:صنعت هسته‌ای ایران با حمله نظامی، خرابکاری و ترور از بین نمی‌رود


رژیم صهیونیستی خبرنگار پرس‌تی‌‎وی را ربود


وزیر خارجه: در زمان مناسب تعداد تلفات آمریکایی‌ها را افشا می‌کنیم


بندر المخای یمن فصل جدیدی از حاکمیت، استقلال و هویت را می‌گشاید