طرح مالکی برای بازسازی استان الانبار

پنج‌شنبه 24 بهمن 1392
13:44
طرح مالکی برای بازسازی استان الانبار العالم - نخست وزیر عراق از برنامه ریزی برای بازگرداندن اوضاع استان الانبار به روال سابق خود و دوران قبل از فعالیت تروریست ها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه خبری العالم، نوری مالکی در سخنرانی هفتگی خود تاکید کرد که نیازشدید ایجاب می کند که یک طرح دولتی برای باز گرداندن اوضاع الانبار به روال سابق و نیز برای همه آسیب دیدگان از این درگیریها ارائه کنیم که طی دو یا سه روز آتی آغاز می شود و نشستی برای بررسی و مطالعه این طرح برگزار خواهد شد.

وی افزود: ارکان اصلی این طرح، حکومت استان الانبار و عشایر هستند که با شجاعت در کنار دیگر دستگاههای امنیتی علیه تروریستها و گروه داعش فعالیت کردند. هدف از این طرح که همه وزارتخانه ها برای اجرای آن همکاری خواهند کرد، ارائه بهترین خدمات به استان الانبارو عمران و آبادانی مجدد آن است.

نخست وزیر عراق از همگان خواست تا با این طرح همکاری کنند و دولت فدرال باید  پس از ایجاد امنیت و ثبات در استان، به مسوولیتهای خود برای آبادانی الانبار عمل کند.

استان الانبار به مرکزیت الرمادی واقع در 110 کیلومتری غرب بغداد از 21 دسامبر سال 2013 شاهد عملیات نظامی گسترده در استان تا مرزهای اردن و سوریه با مشارکت عشایر و استفاده از بالگردها بوده تا آنچه که موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام(داعش) است، مورد تعقیب قرار گیرد . طی این عملیات دهها تن از عناصر داعش کشته، زخمی، بازداشت و یا اخراج شدند و درگیریها همچنان ادامه دارد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان