تعویق محاکمه مرسی به خاطر خروج وکلا از دادگاه

يکشنبه 27 بهمن 1392
19:19
تعویق محاکمه مرسی به خاطر خروج وکلا از دادگاه العالم - دادگاه جنایی قاهره محاکمه محمد مرسی رییس جمهوری برکنار شده مصر و 35 نفر دیگر از جمله محمد بدیع رهبر جماعت اخوان المسلمین را که به اتهام همکاری اطلاعاتی با طرفهای خارجی برگزار شده بود، به 23 فوریه موکول کرد.

شعبان الشامی رییس دادگاه خواستار انتصاب 10 وکیل برای دفاع از متهمان شد چون وکلای دفاع در اعتراض به قفس شیشه ای که برای متهمان در نظر گرفته شده، خواستار برچیدن آن شده و جلسه را ترک کردند.

قفس شیشه ای پس ازآن در آکادمی امنیت در شمال شرق قاهره ایجاد شد که مسئولان گفتند، مرسی و سایر رهبران اخوان المسلمین از جلسات محاکمه برای ایراد سخنرانی های سیاسی و شعار علیه دولت موقت استفاده نمودند.

مرسی با درخواست از وکلای مدافع برای خروج از جلسه، محاکمه مزبور را مسخره نامید.

دادستانی افزود: پرونده مربوط به قبل از انتفاضه مردمی سال 2011 میلادی است که به سرنگونی حسنی مبارک رییس جمهوری اسبق مصر انجامید.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم