مسکو قطعنامه مداخله نظامی درسوریه را نمی‌پذیرد

سه شنبه 29 بهمن 1392
10:52
مسکو قطعنامه مداخله نظامی درسوریه را نمی‌پذیرد وزیر خارجه روسیه بر مخالفت مسکو با هر گونه قطعنامه شورای امنیت برای مداخله در سوریه به بهانه‌های بشر دوستانه تاکید کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "سرگئی لاوروف" در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با "عثمان صالح" همتای اریتره ای خود در مسکو افزود: روسیه تمام تعهداتش درباره تضمین شرکت دولت سوریه در ژنو2 را اجرا کرده است.
وزیر خارجه روسیه با اشاره به این که مسکو همواره از واشنگتن خواستار تعامل مستقیم با دمشق است، خاطرنشان کرد: بیانیه ژنو باید قاعده ای برای حل بحران سوریه باشد. 
وی تصریح کرد: تلاشهای عمدی متعددی از طریق دروغ پردازی و جعل واقعیت به منظور تحمیل مسئولیت جنایات ددمنشانه بر دولت سوریه جریان دارد.
لاوروف با اشاره به اینکه شماری از مخالفان در سوریه هیات جدیدی را برای شرکت در مذاکرات تشکیل داده اند، گفت: ائتلاف سوری مخالف بخشی کوچک از مخالفان بوده و نماینده تمام آنان نیست.

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان