برق 40 درصد نفت عربستان را می‌سوزاند !

چهارشنبه 30 بهمن 1392
08:59
برق 40 درصد نفت عربستان را می‌سوزاند ! بیش از نیمی از حجم مصرف برق در عربستان سعودی سالانه به کولرهایی اختصاص دارد که در اماکن عمومی و خصوصی نصب شده‌اند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری عربستان سعودی اعلام کرد با توجه به گرمای بسیار شدید، مصرف انرژی سالانه به شدت درحال افزایش است به صورتیکه در سال 2012 به 240.288 گیگاوات در ساعت رسید که سهم هر فرد 8.23 مگاوات می شود. این رقم دو برابر میانگین مصرف برق کشورهای دنیا است.
این گزارش حاکی است که عربستان روزانه برای جبران نیازهای داخلی نیازمند بیش از 4 میلیون بشکه نفت است که این رقم بسیار بالاتر از میانگین های بین المللی است.
عربستان با تولید روزانه تقریبا 10 میلیون بشکه نفت نخستین صادر کننده نفت در دنیا است.
کولرها و خنک کننده‌ها در عربستان که تعداد آنها بیش از 20 میلیون عدد اعلام شده بیش از نیمی از انرژی تولید شده در عربستان را مصرف می کنند. به همین دلیل مسئولان سعودی تلاش دارند برای کاهش مصرف برق معیارهایی بین المللی را برای تجهیزات خنک کننده داخلی یا وارداتی در نظر بگیرند.
همچنین بر اساس گزارش دو سال قبل گروه "سیتی گروپ"، عربستان احتمالا تا دو دهه دیگر به دلیل افزایش مصرف داخلی به وارد کننده نفت تبدیل می‌شود. چرا که مصرف برق در این کشور به شدت درحال افزایش است. با این حال کارشناسان سعودی این گزارش را نپذیرفته و تأکید کرده‌اند که این گزارش برمبنای اطلاعات دقیق نبوده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا