سخنگوی اشتون درباره روند مذاکرات به العالم چه گفت؟

چهارشنبه 30 بهمن 1392
17:47
وین، العالم- سخنگوی مسئول امور سیاست خارجی اتحادیه اروپا مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه 1+5 را مثبت ارزیابی کرد.

 "مایکل من" امروز (چهارشنبه) در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار شبکه العالم، اظهار داشت: با توجه به موفقیت مذاکرات ماه نوامبر گذشته، اینک گام های نخست را برای آغاز مرحله دوم گفت و گوهای هسته ای بر می داریم.

وی با اشاره به پیچیدگی مذاکرات هسته ای پیش رو و در عین حال رویکرد مثبت دو طرف برای موفقیت این مذاکرات، تاکید کرد که مذاکرات روز گذشته (سه شنبه) و ادامه آن در امروز مثبت بوده و این مذاکرات تا روز پنج شنبه ادامه خواهد داشت.

سخنگوی کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، افزود: ما خوب می دانیم که این مذاکرات دشوار خواهد بود، اما عزم خود را برای حرکت در این مسیر جزم کرده ایم و امیدواریم که این گفت وگوها به تحقق نتایجی مفید منجر شود.

مایکل من در پایان با بیان این که هیچ کس نمی تواند مدت زمان این مذاکرات را مشخص کند، تاکید کرد: ما می خواهیم برای جامعه بین الملل تضمین کنیم که برنامه اتمی ایران مسالمت آمیز است و امیدواریم که در نهایت نگرانی درباره برنامه اتمی ایران برطرف شود.


tt-19-14:48 

 

0% ...

آخرین اخبار

ایالات متحده بیش از ۱۶ میلیارد دلار سلاح به امارات و کویت می‌فروشد


فعال شدن آژیرهای خطر در بحرین؛ اهداف آمریکایی زیر آتش حملات موشکی و پهپادی


اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال تحریم علیه بن‌گویر و چند وزیر صهیونیست


انفجارهای شدید کویت را به لرزه درآورد


آمریکا حمله موشکی ایران به پایگاه‌های خود را تائید کرد


بمباران چادرهای آوارگان فلسطینی در جنوب نوار غزه


تحلیل میدل‌ایست‌مانیتور؛ چرا قطر تعامل با ایران را بر تقابل ترجیح می‌دهد؟


پیام عراقچی خطاب به عون: لبنان را از دست دشمن واقعی خود نجات دهید


2 پایگاه هوایی و تاسیسات مهم باقی مانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا هدف قرار گرفت


حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی